Back to events
Location

Microsoft Teams

Date

21/01/21 08:30

WORKSHOP: MEMBERS-HELP-MEMBERS - DIGITAL COLLABORATION WORKS

Hoe werkt het online samenwerken met je team en het managen van medewerkers op afstand nu eigenlijk? We praten je graag bij tijdens onze Leden-Helpen-Leden workshop, waarbij handige en praktische tools van Office 365 aan bod komen waar de maakindustrie mee aan de slag kan. We laten je een aantal functionaliteiten zien die je efficiënt in jouw organisatie kunt toepassen, zonder dat er allerlei aanpassingen in je IT infrastructuur nodig zijn. Je krijgt tips en tricks over effectieve samenwerking en hoeft dus geen consultant in te huren.

Deze uitdagende tijd heeft laten zien dat de digitale wereld ons veel mogelijkheden biedt.
Zo hoef je niet iedere vergadering fysiek te laten plaatsvinden, kunnen sollicitaties ook op afstand door gaan en het organiseren van interactieve workshops kan zowel via MS Teams als Zoom. Kortom, we hebben er een toolbox aan nieuwe technologische mogelijkheden bij gekregen, maar de gebruiksaanwijzing voor de mensen is lang niet altijd aanwezig.

In deze workshop willen we een aantal praktische handvatten met je delen. Daarnaast kunnen de deelnemers zelf ook kennis uitwisselen en van elkaar leren. De workshop wordt gegeven door ervaringsdeskundige en AYOP-lid Martin Kooiman van WinSys IT Solutions.

Zien we je online op donderdag 17 december om 08.30 uur?

Deelnemen
Graag aanmelden voor 11 december bij Yolanda Los, [email protected]

De workshop zal doorgang vinden bij 10 of meer deelnemers.