Back to events
Location

Microsoft Teams

Date

04/02/21 08:30

Februari de maand van decommissioning

In de maand februari staat decommissioning centraal bij Amsterdam IJmuiden Offshore Ports. Om te beginnen hebben we drie interessante ‘Kennis & Kansen ontbijtsessies’ voor jullie gepland. Reserveer daarom 4, 11 en 18 februari tussen 8.30 – 9.30 in je agenda. Als jullie zorgen voor koffie en een broodje, dan trakteren wij op het inhoudelijke beleg.

In samenwerking met Nexstep*, het nationaal platform voor re-use & decommissioning, geven we een drietal webinars met de volgende inhoud:

  • 4 februari: De Nederlandse ontmantelingsuitdaging en kennismaking
    Nexstep & NOGEPA/YEO – Jacqueline Vaessen, General Manager Nexstep
    en Jo Peters, Secretary General NOGEPA.
  • 11 februari: Decommissioning potentieel van de Nederlandse Noordzee, een duik langs de assets - Renee Stoeller, Program Manager Nexstep & Principal Facilities Engineer EBN BV.
  • 18 februari: Hergebruik van olie en gasinfrastructuur, Egbert Vrijen, Directeur Athos, Eric Kreft CCUS, EBN BV & Jacqueline Vaessen, General Manager Nexstep.

*Nexstep is het gezamenlijke initiatief van EBN en de Nederlandse olie- en gasindustrie, vertegenwoordigd door NOGEPA. Ze stimuleren de toepassing van hergebruik en samenwerking in ontmanteling van de olie- en gasinfrastructuur in Nederland.

We hopen dat dit jullie trek aanwakkert en zien jullie graag bij onze ontbijtsessies!

Volg onze website en LinkedIn om te zien wat er allemaal gebeurt in de regio op decommissioning vlak!