Back to events
Location

MICROSOFT TEAMS

Date

13/04/21 15:00

AYOP's Business Call met TNO

In deze business call vertelt Ton Wildenborg, geoscientist/project leader bij TNO Built Environment and Geosciences, hoe CCS in de energietransitie past, welke initiatieven er in Nederland lopen en waarom de Noordzee geschikt is voor opslag van CO2. We zoomen ook uit en gaan gluren bij de buren in de UK, Denemarken, Noorwegen en IJsland. Tenslotte licht TNO toe wat ze op CCS-gebied hebben gedaan in Amsterdam en Rotterdam, welke technische uitdagingen ze tegen kwamen, hoe ze de lege velden op de Noordzee matchen met de beschikbaar komende CO2 en welke kosteninschatting voor transport en opslag er gehanteerd kan worden.

De missie van TNO is mensen en kennis verbinden om innovaties te creëren die de concurrentiekracht van bedrijven en het welzijn van de samenleving duurzaam versterken. Pak je kans en laat je inspireren in deze business call!

Deze sessie is exclusief voor AYOP-leden. Geïntereseerd? Neem dan contact op met Sylvia Boer, 06 - 10 35 75 49, [email protected] of Yolanda Los, 06 - 52 85 29 65 [email protected].