Back to events
Location

Microsoft Teams

Date

29/04/21 16:00

AYOP’s 100-leden-borrel, mét première vlaggenvideo!

Donderdag 29 april om 16.00 uur. 
 

We kondigden het al aan…. Het 100e AYOP-lid komt eraan! Een magische grens, waar we met z’n allen trots op mogen zijn.

Natuurlijk willen we dat heel graag met jullie vieren. Want behalve dat het een mooi rond getal is, is veel belangrijker dat het netwerk van 100 leden een steeds completer ecosysteem vormt. Een netwerk dat gezamenlijk oplossingen ontwikkelt die aan de energietransitie bijdragen, kennis met elkaar deelt en samenwerkingen zoekt.

Nek-aan-nekrace
Maar wie is nu precies dat 100e lid? Dat gaan we donderdagmiddag 29 april tijdens de 100-leden-borrel onthullen. We kunnen al wel verklappen dat het een nek-aan-nekrace is geweest; we hebben de laatste weken veel nieuwe leden mogen verwelkomen. Welke bedrijven allemaal aan die race hebben meegedaan? Je hoort en ziet het allemaal tijdens de 100-leden-borrel. Zij zullen zich kort aan jullie voorstellen. We tellen op van lid 95 tot aan 100… en misschien wel meer?

Première
Velen van jullie hebben ook enthousiast meegewerkt aan de vlaggenvideo ter gelegenheid van het 100e lid. Erg leuk! Het resultaat zullen we ook tijdens de borrel laten zien.

Borrel
AYOP zou AYOP niet zijn als we de borrel in het AYOP Business Call Café voor jullie aankleden. Bediening is er niet, maar in de dagen voorafgaand aan de borrel ontvangen jullie een borrelbox, aangeboden en verzorgd door ons lid Leonardo Hotel IJmuiden Seaport Beach.Vol met lekkers om het feest met ons mee te vieren en te kunnen ontspannen. Een letterlijk voorproefje van de AYOP Business Call op 25 mei met Leonardo Hotel IJmuiden Seaport Beach.

AYOP-leden ontvangen vooraf een link naar de Teams omgeving.

Vragen? Neem contact op met Sylvia Boer, [email protected] - 06-10357549 of
Yolanda Los, [email protected] - 06-52852965