Back to events
Location

Microsoft Teams

Date

30/03/21 15:00

AYOP Business Call met de Rabobank Sustainable Business Advisory: Duurzaam ondernemen loont!

Duurzaam ondernemen loont! Maar hoe dan en waar begin je als bedrijf? Lange tijd leek dit een tegenstrijdige combinatie: geld verdienen met duurzaamheid. Maar meer en meer wordt dit realiteit. Niet alleen voor multinationals, het ligt binnen handbereik voor ieder bedrijf. En niet alleen dat, de urgentie om duurzaam te ondernemen groeit iedere dag.

Wat kan jouw bedrijf doen om duurzaam te groeien, waar liggen de kansen en risico’s, waar moet je nu acteren en waar de komende jaren? Wil je weten hoe jouw bedrijf én kan verduurzamen én geld kan verdienen? Daniëlle Strating-Geijteman van Rabobank Sustainable Business Advisory laat aan de hand van concrete voorbeelden zien waar kansen en mogelijkheden liggen, zo zal ze o.a. ingaan op de duurzaamheidsacties van Maersk.

Ben je benieuwd waar de winst voor jou te behalen valt? Is dat je energie- en waterverbruik, je grondstoffen of emissies tijdens het productieproces, of de circulariteit van je producten? Neem deel aan onze interactieve business call.

Deze sessie is exclusief voor AYOP-leden. Geïntereseerd? Neem dan contact op met Sylvia Boer, 06-10357549, [email protected] of
Yolanda Los, 06-52852965 [email protected]

AYOP Business Call met de Rabobank Sustainable Business Advisory: Duurzaam ondernemen loont! 2

Rabobank Sustainable Business Advisory Team